Virtualmeet.net

Non-English Support Forums => Suomi => Topic started by: kris on August 18, 2008, 08:35:25 pmTitle: Ilmoittautuminen kilpailuun: maastanosto 5-7 syyskuuta, 2008
Post by: kris on August 18, 2008, 08:35:25 pm
Tässä threadissa otetaan vastaan vain ilmoittautumisia maastanosto kilpailuun 5-7 syyskuuta 2008. Kysymykset ja kommentit tulee laittaa keskusteluthreadiin (http://virtualmeet.net/community/forum/suomi/236/0/).

Deadline nostajien ilmoittautumisille on maanantaina 25.8 kello 11 GMT (ltiistainpuoleisena yönä kello 02 paikallista aikaa). Tämän ajan jälkeen otetaan ainoastaan tuomarien ilmoittautumisia vastaan.

•   Ilmoittautuaksesi kilpailemaan, vastaa tähän threadiin lyhyesti. Näin ilmaiset, että:

    *OLET LUKENUT JA HYVÄKSYNYT SÄÄNNÖT (http://virtualmeet.net/docs/virtualmeet_saannosto.pdf): (huomaa, että pienet muutokset säännöstöön ovat mahdollisia, koska säännöstö on edelleen kehityksen alainen)
    *VAHVISTAT DOPINGVAPAAN STATUKSESI (kts säännöstö)
    *OLET TOSISSASI TÄHTÄÄMÄSSÄ KILPAILUUN, etkä vain ajattele asiaa. Toki sairastumisia tai loukkaantumisia saattaa sattua, jolloin ilmoituksen peruminen ei tietenkään ole ongelma.

Huom: Ilmoita myös, minä päivänä aiot nostaa. Päivän muuttaminen on mahdollista deadlineen saakka.

** 5.8. on perjantai
** 6.8. on lauantai
** 7.8. on sunnuntai

Lisätietoja videon lähettämisestä yms lähetetään sähköpostitse kaikille osallistujille, kun ilmoittautumisaika on päättynyt.

Tuomaroinnista kiinnostuneiden tulisi myös ilmoittautua tässä threadissa. 
Varmistaaksesi, ettei mitään unohdu suosittelemme lämpimästi tarkistuslistan (http://virtualmeet.net/docs/kilpailun_tarkistuslista.pdf) käyttöä säännöstön lisäksi.

HUOMIO IPF:n jäsenet: emme ole vielä saaneet lopullista tietoa IPF:ltä siitä, onko Virtualmeet.net:in kilpailut sallittuja vaiko ei. Voi siis olla, että kilpailija joutuu sanktioiden kohteeksi, mikäli kilpailee kilpailuissamme. Toisin sanoen, IPF:n jäsen kilpailee omalla vastuullaan.
Kerromme tuloksesta välittömästi, kunhan IPF:ltä tulee päätös aiheesta.