Virtualmeet.net

Non-English Support Forums => Suomi => Topic started by: mansrinne on June 22, 2008, 10:16:03 amTitle: Ilmoittautuminen kilpailuun 25-27.7.2008
Post by: mansrinne on June 22, 2008, 10:16:03 am
Tässä threadissa otetaan vastaan vain ilmoittautumisia voimanostokilpailuun 25-27 Heinäkuuta 2008. Kysymykset ja kommentit tulee laittaa keskusteluthreadiin. (http://virtualmeet.net/community/forum/suomi/222/0/)

Deadline nostajien ilmoittautumisille on perjantaina 4.7 kello 11 GMT (lauantainpuoleisena yönä kello 02 paikallista aikaa). Tämän ajan jälkeen otetaan ainoastaan Tuomarien ilmoittautumisia vastaan.

•   Ilmoittautuaksesi kilpailemaan, vastaa tähän threadiin lyhyesti. Näin ilmaiset, että:

    *OLET LUKENUT JA HYVÄKSYNYT SÄÄNNÖT (http://virtualmeet.net/docs/virtualmeet_saannosto.pdf): (huomaa, että pienet muutokset säännöstöön ovat mahdollisia, koska säännöstö on edelleen kehityksen alainen)
    *VAHVISTAT DOPINGVAPAAN STATUKSESI (kts säännöstö)
    *OLET TOSISSASI TÄHTÄÄMÄSSÄ KILPAILUUN, etkä vain ajattele asiaa. Toki sairastumisia tai loukkaantumisia saattaa sattua, jolloin ilmoituksen peruminen ei tietenkään ole ongelma.

Huom: Ilmoita myös, minä päivänä aiot nostaa. Päivän muuttaminen on mahdollista deadlineen saakka.

** 25.s on perjantai
** 26.s on lauantai
** 27.s on sunnuntai

Lisätietoja videon lähettämisestä yms lähetetään sähköpostitse kaikille osallistujille, kun ilmoittautumisaika on päättynyt.

Tuomaroinnista kiinnostuneiden tulisi myös ilmoittautua tässä threadissa. 
Varmistaaksesi, ettei mitään unohdu suosittelemme lämpimästi tarkistuslistan (http://virtualmeet.net/docs/kilpailun_tarkistuslista.pdf) käyttöä säännöstön lisäksi.

HUOMIO IPF:n jäsenet: emme ole vielä saaneet lopullista tietoa IPF:ltä siitä, onko Virtualmeet.net:in kilpailut sallittuja vaiko ei. Voi siis olla, että kilpailija joutuu sanktioiden kohteeksi, mikäli kilpailee kilpailuissamme. Toisin sanoen, IPF:n jäsen kilpailee omalla vastuullaan.
Kerromme tuloksesta välittömästi, kunhan IPF:ltä tulee päätös aiheesta.