Virtualmeet.net

Non-English Support Forums => Suomi => Topic started by: mansrinne on April 15, 2008, 09:52:56 amTitle: Ilmoittautuminen sotilaspenkkiin 16-18.5.2008
Post by: mansrinne on April 15, 2008, 09:52:56 am
Toukokuun kolmantena viikonloppuna tapahtuu jotain aivan uutta Virtualmeet:netin historiassa, kun järjestämme yhtaikaisesti sekä penkkipunnerrus- että sotilaspenkkipunnerruskisat!
Toukokuun 16-18 on siis tapahtuman ajankohta.

HUOM! Tässä threadissä voit ilmoittautua vain SOTILASPENKKIPUNNERRUKSEEN, tavalliseen penkkipunnerrukseen voit ilmoittautua täällä (http://virtualmeet.net/community/forum/suomi/189/0/).

Sekä nostajat että tuomarit voivat ilmoittautua tähän threadiin.
Nostajien osalta viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on toukokuun 2, kello 23 GMT. Tämän jälkeen voivat ainoastaan tuomarit ilmoittautua.

Jotta voit osallistua nostajana sotilaspenkkikilpailuun, tulee sinun vastata tähän threadiin. Ilmoita myös päivä, jona aiot nostaa (pe 16, la 17 vai su 18). Jos haluat myöhemmin vaihtaa kilpailupäivääsi, voit tehdä sen ennen deadlinea (toukokuun 2) editoimalla omaa tekstiäsi. Huom; deadlinen jälkeen et enää voi muuttaa nostopäivääsi.
 
Ilmoittautumalla ilmaiset, että:

    *OLET LUKENUT JA HYVÄKSYNYT SÄÄNNÖT (http://virtualmeet.net/docs/virtualmeet_saannosto.pdf):  (huomaa, että pienet muutokset säännöstöön ovat mahdollisia, koska säännöstö on edelleen kehityksen alainen)
    *VAHVISTAT DOPINGVAPAAN STATUKSESI (kts säännöstö)
    *OLET TOSISSASI TÄHTÄÄMÄSSÄ KILPAILUUN, etkä vain ajattele asiaa. Toki sairastumisia tai loukkaantumisia saattaa sattua, jolloin ilmoituksen peruminen ei tietenkään ole ongelma.

HUOM!! Emme voi tällä haavaa suositella IPF:n jäsenorganisaatioiden nostajien osallitumista järjestämiimme kilpailuihin, koska on mahdollista että meihin suhtauduttaisiin sääntöjen tarkan seuraamisen seurauksena kilpailevana järjestönä ja osallistuminen saattaa johtaa kilpailukieltoon.