Virtualmeet.net

Non-English Support Forums => Svenska => Topic started by: Animal on January 20, 2008, 02:10:41 pmTitle: Vad är ett "virtualmeet"?
Post by: Animal on January 20, 2008, 02:10:41 pm
(http://feeds.feedburner.com/virtualmeet_community_latest_topics.gif)

Vad är då ett virtualmeet? Det hela går ut på att en rad tävlingar anordnas som lyftare runt om i världen kan delta i genom att filma sig själv mellan givna datum och efter bestämda regler (http://virtualmeet.net/meets/rules/). Att läsa igenom reglerna och att följa dem ordentligt är en förutsättning för att tävlandet skall fortskrida så enkelt som möjligt.

Är man intresserad och vill vara med. Då är det upp till var och en att anmäla sig. Det gör man genom att registrera sig på forumet  (http://virtualmeet.net/index.php?action=register) och sen följa de anvisningar som finns.

Det finns en kalender med kommande tävlingar (http://virtualmeet.net/meets/) så man kan planera sin träning i god tid. Efter varje tävling uppdateras rankingen (http://virtualmeet.net/rankings/), vilken för tillfället endast finns på engelska. Men hur rankingen fungerar beskrivs i reglerna (http://virtualmeet.net/meets/rules/).

För att se hur allt presenteras efter en tävling kolla in summeringen från september tävlingen 2007  (http://virtualmeet.net/meets/200709pl/)

Lycka till med träningen och förberedelserna inför kommande virtualmeets!... :)